Igor Soons

KANTOORARTIKELEN.NL

“Als het om kantoren gaat, moet je bij ons zijn!” 045-land is zijn thuisbasis. Hij is hier niet alleen geboren en getogen, hier – in De Koumen nota bene – zette hij zijn eerste ondernemersstappen, als 18-jarige op de fiets. Igor Soons van KantoorArtikelen.nl is een entrepreneur pur sang. Ondernemen is zijn grootste hobby en passie en dat proeft iedereen die zaken met hem doet. En hij is misschien wel de grootste voorvechter van lokale business: “Elkaar vinden, verbinden en samen zaken doen; dáár ga ik voor.”

9

Ondernemen zit in de Soons-genen. Alles wat met kantoor te maken heeft blijkbaar ook. “Mijn opa had onder meer een kantoorvakhandel (de Heerlense LBK), mijn vader is ooit begonnen met de export van kantoorbenodigdheden naar de Nederlandse Antillen en als derde generatie ben ik – bijna op logischer wijze – eveneens de kantoorartikelenweg ingeslagen. Kantoorartikelen of iets anders, het maakt niet uit, ik ben boven alles ondernemer.”

9

Echt álles voor kantoor

Het zijn kantoorartikelen gebleven. Over zijn bedrijf KantoorArtikelen.nl zegt Soons in één zin: “Als het om kantoren gaat, moet je gewoon bij ons zijn!” Alles, maar dan ook werkelijk alles wat je nodig hebt voor kantoor, vind je simpelweg bij KantoorArtikelen.nl. Hetzij in de gelijknamige webshop met ruim 60.000 artikelen online óf offline in Tegelen, waar de divisie Kantoormachines is gevestigd, hetzij in het hoofdkantoor in De Koumen (Hoensbroek), van waaruit alle projectinrichtingsopdrachten worden uitgevoerd. “Het ontwerpen, inrichten én faciliteren van inspirerende werkplekken is onze hartstocht. Het is onze uitdaging om altijd een gezonde, duurzame en fijne werkomgeving te realiseren, waar iedereen graag werkt en optimaal kan functioneren. Onze team Projectinrichting is dan ook gespecialiseerd in het op maat oplossen van alle denkbare werkplekvraagstukken; van ontwerp tot en met realisatie.”

9

Kantoorartikelen.nl

Nijverheidsstraat 10

6433JZ Hoensbroek

tel.  045-5229311

mail igorsoons@itccv.nl

web www.kantoorartikelen.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?