Sarina Luyten

Mevrouw Kip Kinderkleding en meer

Sarina beheert sinds 2017 het secretariaat van ON12. Als telg uit een ondernemersfamilie was het invullen van deze bestuursfunctie een logische stap. “Ik vind het te gek dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan ON12”, in 2019 heeft ze haar bedrijf opgericht Mevrouw Kip.

9

Mevrouw kip

Toen ik in blijde verwachting was van mijn zoontje Merlyn ontdekte is pas hóeveel nieuwe spullen er te koop zijn voor baby’s. Maar ook dat daar meestal een pittig prijskaartje aan hangt…

“Dat kan anders”, was mijn eerste gedachte. En dus ging ik op zoek naar tweedehands spullen die nog prima een ronde mee kunnen. Je hebt geen idee hoeveel pareltjes je kunt vinden als je er een beetje moeite voor doet…

Maar ik begrijp als geen ander dat niet iedereen daar zin in heeft. Of tijd. En daarom doe ik dit nu voor jou. Met liefde. Mevrouw Kip struint de wereld af op zoek naar leuke kleding en andere babyspullen die een tweede leven verdienen. Uiteraard zorg ik ervoor dat alles schoon is en waar nodig gerepareerd. Bij kleding controleer ik grondig of er geen vlekken of gaten in zitten. En ik strijk alles netjes, zodat elk stuk weer als nieuw is. Alleen met één groot verschil: de prijs.

Bij Mevrouw Kip vind je de leukste merkkleding voor een habbekrats (meestal betaal je minder dan de helft van de originele verkoopprijs). Zo wordt shoppen voor je kleintje(s) nog véél leuker!

9

Mevrouw kip

Nijverheidstraat 10

6433JZ Hoensbroek

web klik hier voor meer informatie

VRAGEN? OPMERKINGEN?