Maurice Koenen

Schadenet Koenen

In 1970 startte dhr. J. Koenen, samen met één werknemer, zijn schadeherstelbedrijf aan de Paludastraat te Hoensbroek. In Hoensbroek bleef het bedrijf gevestigd tot 1978. Vanwege een enorme groei en plaatsgebrek, werd er een nieuwbouw gestart in dezelfde gemeente.

In 1978 was J. Koenen al in eigen beheer begonnen aan de nieuwbouw van een groter pand aan de Verlende Klinkerstraat 22 te Hoensbroek. Er werkten op deze vestiging in totaal 8 werknemers. Na jaren van zakendoen was ook hier sprake van plaatsgebrek. 

Rond 1990 waren de zogenaamde woonboulevard in opkomst. In Heerlen waren er echter grote grondstukken te koop, aangrenzend aan deze woonboulevard, met als bestemming een autoboulevard. Het was voor ons dan ook een gemakkelijke keuze om daar een grondstuk te kopen in 1994.

Door de komst van zoon M. Koenen in 1986 in het bedrijf, werden er verdere plannen gemaakt. De realisatie van weer een nieuwbouwpand werd in 1995 een feit. Dit pand was gevestigd aan Breukerweg 178 te Heerlen, waar Schadenet Koenen tot op heden nog altijd gevestigd is. Op dit moment werken daar in totaal 23 werknemers. 

Door wederom toename van diverse opdrachtgevers, fleetowners bij lokale bedrijven (veelal door de gepleegde acquisitie) en toetreding tot de keten Schadenet in 1998, was in 2010 wederom een plaatsgebrek een echt probleem geworden. Derhalve werd er besloten om een nieuw grondstuk aan te kopen, gelegen aan de Trompenburgerweg te Heerlen. Dit is schuin tegenover het huidige pand. Door een dalende markt en onzekerheid in de branche werd er echter besloten om het bouwen van een nieuw pand uit te stellen, ook omdat er in 2012 inmiddels een overname had plaatsgevonden van een tweede locatie in Maastricht.

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel Schadenet Koenen. Met één telefoontje is dan alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel direct langs bij onze vestiging. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan halen wij hem met plezier voor u op. De kwaliteit van ons werk en zorg voor het milieu wordt geborgd door onze multi-site certificering: ISO 9001 en ISO 14001.

MEt een leaseauto waarvan het contract expireert kunt u enkel terecht in Heerlen, Geleen en Maastricht.

Schadenet Koenen (Heerlen)
Breukerweg 178
6412ZL Heerlen

koenen@schadenet.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?