Tanja Eekema

Polipack B.V.

Polypack is een verpakkingsbedrijf dat een fullfillment oplossing aanbiedt voor het logistieke eindproces van klanten. Wij zijn in staat om bedrijven te ontzorgen die voor korte of langere periode de mensen, middelen of capaciteit niet hebben om hun eindproduct bij hun klanten te leveren.

Door onze flexibele inzet, jarenlange ervaring en “Can Do” mentaliteit, zijn wij in staat onze klanten een passende oplossing te bieden bij hun verpakkingsvraagstukken en logistieke eindproces. Korte doorlooptijden, concurrerende scherpe prijzen zonder in te leveren op service en hoogwaardige kwaliteit bij grote of kleine opdrachten is waar Polypack voor staat.

Wij vinden een goede klantrelatie belangrijk en streven naar lange termijn samenwerkingsverbanden, de beste oplossing kunnen aanbieden, hoogwaardige kwaliteit en service tegen scherpe prijzen binnen de geachte afspraken.

Waarom Polypack?

  • De beste service en oplossing voor u als klant.
  • Snel en accuraat.
  • Betaalbaare oplossingen, dus besparen.
  • Van opslag tot inpakken en verzenden.
  • Uw logistieke eindproces in betrouwbare, ervaren handen.

Maak uw verpakkingsvraagstuk onze zorg. Wij bespreken graag uw wensen en ideeën om zo tot een voor u passende oplossing te komen.

Polypack BV

De Koumen 31

6433 KG Hoensbroek

T. 045 5225966

VRAGEN? OPMERKINGEN?