Roy Franssen

Duramotion BV

Duramotion is dé technische groothandel in zonne-energie installaties. Sinds 2014 is Duramotion uitgegroeid van een thuiskantoor tot een bedrijf met een eigen pand met meerdere kantoorruimtes en eigen opslag/distributiecentrum.

Door onze ervaring en productkennis is er een groter begrip naar onze klanten en hun wensen. Daarnaast hebben wij geen van negen tot vijf mentaliteit en zetten wij alles op alles om de klant volledig te ontzorgen. Dit realiseren wij door altijd voorzien te zijn van een breed gamma aan producten welke direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. Door onze uitstekende service bent u gegarandeerd van just in time levering van onze producten en diensten.

Diensten

Duramotion levert technische ondersteuning en trainingen aan installateurs. Daarnaast ontzorgen wij installateurs in component keuze, projectberekeningen en het opstellen van op maat gemaakte offertes.

Wanneer er overeenstemming is over de toe te passen producten, kan er gebruik gemaakt worden van de Duramotion Express Delivery. Door middel van deze dienst dragen wij er zorg voor dat de levering precies op tijd bij u, uw klant of op projectlocatie geleverd kunnen worden.

Producten

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een product gamma kunnen opbouwen waarvan we weten dat deze kwalitatief uitstekend is. Door onze ervaring met de producten uit ons gamma, zijn wij in staat de klant, indien nodig, met raad en daad bij te staan wanneer het aankomt op de toepassingsmogelijkheden van de producten.

Naast de producten die wij via onze leveranciers aanbieden, hebben wij zelf een eigen productlijn ontwikkeld. Onze producten worden voortdurend getest, aangepast, verbeterd en gekeurd om onze klanten te voorzien van de producten van de hoogst haalbare kwaliteit.

Om optimaal op van de beschikbaarheid van onze producten te kunnen rekenen is er altijd een ruime voorraad aanwezig.

De Koumen 35

6433 KG Hoensbroek

+31 (0)45 203 3008

info@duramotion.nl

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?