Steff de Win

Nedlin

Wij zijn Nedlin. Bij ons draait alles om de was. Wij hebben de ambitie om het iedere dag beter te doen. Beter omdat we weten dat het kan én omdat we vinden dat het moet. Beter voor onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving.

Het lijkt allemaal best simpel dat wassen. En toch is het een complexe logistieke operatie. Althans bij de klanten waar wij het liefst voor werken. Organisaties waar de was om meer draait dan de was. Vooruitstrevende organisaties die net als wij geen concessies doen aan de kwaliteit die ze leveren. Hun logistieke problemen benaderen wij als uitdagingen. Als een kans om te tonen dat het anders en beter kan. Als een kans om te tonen hoever onze kennis en expertise reiken.

Voor ons is ieder vraagstuk uniek. Standaarden kennen we niet. Om onze klanten het maatwerk te leveren dat ze verdienen, nemen we de tijd om elkaar echt goed te leren kennen. Innovatie zit in onze genen en het spreekt voor zich dat je bij Nedlin de meest intelligente oplossingen aantreft. Onze processen zijn zodanig ingericht dat we samen met onze klanten goedkoper​ en beter presteren. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

En ondanks ons innovatieve karakter, doe je wanneer je zaken doet met Nedlin geen zaken met systemen maar met mensen. Wij beschouwen klanten en medewerkers als lid van onze familie. En dus wordt er voor elkaar gezorgd. Nedlin biedt ook in onzekere tijden een stabiel en betrouwbaar fundament.

Iedere dag biedt nieuwe kansen. Nieuwe inzichten. Nieuwe energie. Iedere dag zetten wij alles in het werk om onze klanten te ontzorgen. Zo kunnen zij zich richten op waar zij het beste in zijn. Dat doen ze in de zorg, horeca of industrie. Iedere dag presteren we samen beter. En dit doen we al drie generaties lang.

Nedlin. A new day, new opportunities.

De Koumen 57

6433 KG Hoensbroek

+31 45 521 37 70
industry@nedlin.com

VRAGEN? OPMERKINGEN?