Sacha Pütz

Milansa Personeelsdiensten

Wij zijn DE allround leverancier van personeelsdiensten voor Limburg!

Hieronder verstaan we het detacheren, werven en selecteren, payroll en natuurlijk uitzenden. De arbeidsmarkt vraagt op dit moment om flexibele inzet van werknemers. Werkgevers streven naar flexibilisering om hun positie in de markt te handhaven of te verbeteren

Bundeling van jarenlange ervaring blijkt een succesvolle formule te zijn en dit resulteert in tevreden uitzendkrachten als ook tevreden bedrijven. Voor MilAnSa Personeelsdiensten gaat het om de juiste kandidaat op de juiste plek.  Door de persoonlijke en zeer flexibele werkwijze van MilAnSa Personeelsdiensten kan MilAnSa Personeelsdiensten voor een werkgever snel en goed personeel zoeken en voor een werkzoekende een leuke passende baan.

MilAnSa Personeelsdiensten met een vestiging in Hoensbroek gaat op zoek naar flexibele HR-oplossingen voor iedereen. Onze aandachtspunten zijn aandacht, advies, service en kwaliteit in onze uitzendorganisatie. Hierdoor kan MilAnSa Personeelsdiensten een lage omrekenfactor hanteren en altijd snel inspelen op de beschikbare toppers.
Door onze samenwerking met een partner die zowel NEN 4400-1 gecertificeerd is en aangesloten is bij de ABU / NBBU, kan MilAnSa Personeelsdiensten zich onbekommerd en 100% focussen op het bemiddelen van goed personeel.

MilAnSa Personeelsdiensten is in 2013 opgericht en is een familiebedrijf voor werkgevers en werknemers in Limburg.

Sascha Pütz

Directeur/Mede-eigenaar /Accountmanager

+31 45 8881324

+31 628 579383

info@milansapersoneelsdiensten.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?