Danny Riem

Herito

OVER ONS
Herito is een full service telecom en ICT partner met een focus op het MKB bedrijfsleven. Wij adviseren, leveren en implementeren innovatieve telecom-en-ICT oplossingen.

Onze maatwerk oplossingen helpen zakelijke klanten verder hun bedrijf uit te oefenen, op de meest moderne manier en tegen de laagste kosten. Het portfolio is toegespitst op het MKB bedrijfsleven met premium oplossingen en een meer dan uitstekende service.

Praktisch alle diensten die wij aanbieden worden door onze eigen medewerkers uitgevoerd. Zij zijn dus met recht ervaren en deskundig te noemen. Daarnaast werken wij samen met KPN, RoutIT en VodafoneZiggo die ons certificeren.

 

ÉÉN AANSPREEKPUNT
Wij begrijpen dat u het liefst een aanspreekpunt wilt die u en uw bedrijf begrijpt. Onze communicatie lijnen zijn daarom zo kort mogelijk en direct te bereiken. Wij werken met Topdesk zodat uw meldingen altijd worden opgevolgd en wij snel kunnen schakelen indien dat nodig is.

 

De Kroon
De kroon in ons logo staat voor onze (Koninklijke) service. Bij Herito behandelen we onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. En dat betekent dat we toegankelijk zijn, met u meedenken en alles in het werk stellen om u goed te helpen. Gebeurd er toch onverhoopt iets, dan zijn we snel op locatie om u te helpen.

De Koumen 22
6433 KD Hoensbroek

 +31 (0) 46 30 30 600
 info@herito.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?