Rene Vanhommerig

Graus Bouw

GRAUSBOUW RICHT ZICH OP HET IN STAND HOUDEN VAN VASTGOED IN DE MEEST BREDE ZIN VAN HET WOORD

Vanuit alle bouwkundige disciplines plegen wij preventief, planmatig en correctief onderhoud, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze organisatie kenmerkt zich als professioneel, met korte lijnen en een hands-on mentaliteit.

GRAUSBOUW bouwt vooral aan een goede relatie. Binnen een bouwproces moeten veel en vaak snel beslissingen worden genomen. Daarom bestaat onze organisatie uit een platte structuur met korte lijnen, voor langdurige relaties!

Als dé bouwpartner voor nu en in de toekomst staat het belang van onze opdrachtgever op het gebied van budget, kwaliteit en planning altijd voorop. Voor een optimale bereikbaarheid en absolute duidelijkheid werken wij met één vaste projectleider (= contactpersoon) per opdrachtgever. De projectleider creëert voor elke klus voldoende tijd en aandacht om gezamenlijk tot een perfecte afronding te komen.

 

ONS TEAM

Omdat wij meestal werken waar gewoond of gewerkt wordt, werken bij ons uitsluitend servicegerichte en communicatief vaardige medewerkers. 

Ons personeelsbestand bestaat uit een optimale mix van specialisten en allrounders. Om slagvaardig en flexibel te kunnen opereren beschikken al onze vakmensen over een eigen geoutilleerde servicebus en houden wij de meest gangbare bouwmaterialen (inclusief sanitair en keukens) op voorraad.

Vertrouwen in bouwen.

U kunt altijd vertrouwen op onze mensen, onze kwaliteit, onze planning en onze kostenbeheersing.

Respect voor de bewoners en gebruikers van de woningen en gebouwen waarin wij werken staat te allen tijde centraal.

Bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak! Hier blijven wij constant aan werken en hierin proberen wij ons dagelijks nog te verbeteren.

De Koumen 41-43
6433 KG HOENSBROEK

Telefoon: 045 – 5252623
Email: info@grausbouw.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?