Marcel de Bie

Gransier B.V.

Sinds 1966 is Gransier BV een totaalleverancier voor de vakhandel in fiets- en scooteronderdelen. Begonnen als groothandel voor de lokale detailhandel is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale groothandel met klanten door heel Europa. Met een assortiment dat bestaat uit meer dan 16.500 producten kunnen wij u voorzien van al uw producten. Onze klanten kunnen gebruik maken van onze geavanceerde webshop om bestellingen te plaatsen. Belangrijk voor Gransier is het persoonlijk contact en daarom houden wij de lijnen kort en investeren wij in ons personeel.

Totaalleverancier

Gransier is een totaalleverancier op het gebied van fiets- en scooteronderdelen en heeft een assortiment van 16.500 unieke producten. Het grote assortiment van ons bestaat in totaal uit meer dan 300 verschillende merken waaronder het eigen huismerk van Gransier genaamd ‘Edge’. Als totaalleverancier beschikken we over personeel met jarenlange ervaring dat altijd voor u klaar staat, zowel de binnendienst, het personeel in het magazijn alsook onze vertegenwoordigers op de weg. Ons personeel is daarom in staat om u bij technische vragen goed te adviseren. De verzending van orders binnen Nederland en België wordt verzorgd door GLS. Hierdoor zijn wij als totaalleverancier in staat om op werkdagen tot 17:00 uur uw bestellingen te verwerken waardoor deze al de volgende dag bij u bezorgd kan worden. Vanaf een orderwaarde van € 100,- leveren wij gratis aan u en daaronder rekenen wij € 8,50. Heeft u de producten nog dezelfde dag nodig dan bent u altijd welkom om uw bestelling zelf af te halen bij ons in Heerlen. Het gemak van Gransier is verder terug te vinden in het bestellen van uw producten. De webshop is erg eenvoudig te gebruiken en met de handige zoekfunctie heeft u de juiste producten snel gevonden. Bovendien kunt u hierin altijd de actuele voorraadaantallen inzien. In uw online account vindt u tevens een overzicht van alle eerder geplaatste orders zodat u precies terug kunt vinden wat u eerder heeft aangeschaft.

Heeft u vragen over Gransier als totaalleverancier, dan kunt u altijd contact opnemen met de  binnendienst. Wij heten u graag welkom bij Gransier!

Persoonlijk contact

Communicatie is volgens Gransier de sleutel tot succes, daarom vinden wij persoonlijk contact met u als klant erg belangrijk. Door heel Nederland hebben wij accountmanagers in dienst die altijd dicht bij u in de buurt zijn. Onze accountmanagers zijn meer dan een tussenpersoon. U kunt als klant altijd bij hen terecht voor vragen en advies, maar ook voor bestellingen. Voor uw vragen of het maken van een afspraak bij u op locatie kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen.

Natuurlijk blijft de binnendienst ook voor u beschikbaar. Via het handige keuzemenu kunt u  eenvoudig de juiste persoon aan de lijn krijgen. Gransier probeert er voor te zorgen dat de lijnen tussen u en ons  zo kort mogelijk zijn.

Winkelinrichting

Met de winkelinrichtingservice van Gransier bent u verzekerd van een winkel met de juiste uitstraling en een goede verkoop. Een accountmanager met ervaring brengt efficiëntie en effectiviteit in uw bedrijf en geeft vakkundig en professioneel advies over hoe u uw winkel of werkplaats het beste kan inrichten. Met een goed ingerichte winkel behaalt u een hogere omzet en daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. Er kan gekozen worden voor onze kant en klare schappenplannen of voor een volledig op maat gemaakte inrichting met producten die goed bij uw bedrijf passen. Er is veel mogelijk en wij luisteren nauw naar uw wensen. Bij het inrichten worden gelijk artikelkaartjes achter de producten in de stellingen gehangen zodat altijd duidelijk is welk product er hoort te hangen, ook als het uitverkocht is.

Bij een eenmalige inrichting zal de service van Gransier niet blijven. Wij vinden het belangrijk om samen te groeien en bieden daarom nazorg bij de winkelinrichting door regelmatig te evalueren met u om zo uw assortiment en omzetsnelheid verder te optimaliseren.

Voor meer informatie over de winkelinrichting kunt u contact opnemen met de binnendienst of rechtstreeks met de accountmanager in uw regio. Heeft u interesse in de winkelinrichtingservice van Gransier en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak.

Dropshipping

De dropshipping service van Gransier is de oplossing voor uw webshop. Dropshipping is voor 76% van de webshops succesvol; geen nee-verkoop, geen problemen met een de levering en een klant die tot 17:00 uur kan bestellen en het de volgende dag in huis heeft? Dit is allemaal onderdeel van de dropshipping service van Gransier.

Dropshipping houdt in dat u producten online verkoopt aan uw consumenten. U kunt alle producten verkopen vanuit het magazijn van Gransier en beschikt daarom over een webshop met meer dan 16.500 producten. In eenvoudige Excel en XML bestanden voorzien wij u van alle artikeldata, afbeeldingen en actuele voorraadstanden. U kunt er ook voor kiezen om een koppeling te maken met Stichting DST die al onze artikeldata via hun API ter beschikking stelt. Wanneer u iets verkoopt via uw website, stuurt u ons de bestelling met adresgegevens en wij zorgen voor een snelle levering aan uw klant. De order wordt zorgvuldig verpakt en in het pakket sturen wij een pakbon mee met uw bedrijfslogo erop. Op de doos komt een GLS label met uw bedrijfsgegevens als afzender. Vervolgens ontvangt u een mail met de track en trace gegevens van het pakket, zodat u en uw klant dit online kunnen volgen.

De voordelen van onze dropshipping service

  • Geen logistieke zorgen
  • Geen nee-verkopen
  • Tot 17:00 uur bestellen is zelfde dag verzonden
  • Automatische orderverwerking
  • Professionele verpakkingen
  • Pakbonnen met uw bedrijfslogo
  • 16.500 producten uit voorraad leverbaar
  • Actuele artikeldata staat tot uw beschikking

Heeft u nog vragen of wilt u ook gebruik maken van de dropshipping service van Gransier? Neem dan contact op met de binnendienst van Gransier. U bent tevens van harte welkom om op afspraak het proces bij ons te komen bekijken.

2016 Gransier Bikeparts 50-jarig jubileum. 

Op 16 mei 2016 vierden wij ons 50 jarig jubileum. Het waren de ouders van de huidige eigenaar, Jeu & Leny Gransier, die in mei 1966 vanuit huis hun eigen bedrijf startten. De kennis en ervaring die Jeu eerder had opgedaan bij een andere tweewielergroothandel, zette hij vanaf dat moment in voor zijn eigen bedrijf Gransier. Met een ‘SRV-wagen’ bevoorraadde hij de fietsenwinkels in de buurt en zijn vrouw Leny beheerde het magazijn en hielp de klanten die bestellingen kwamen afhalen.. De formule bleek succesvol en eind jaren ’60 werd het eerste bedrijfspand in Heerlen in gebruik genomen. Na een aantal verhuizingen is Gransier sinds 2014 gevestigd in een nieuw en modern pand aan de Trompenburgstraat 5. Door de toewijding van onze betrokken medewerkers, klanten en relaties is Gransier uitgegroeid van regionale leverancier tot een gerenommeerd Europees importeur en exporteur.

Trompenburgstraat 5

6412 ZH  Heerlen
Nederland

+31 (0) 45-5725290

info@gransier.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?