Peter Koedood

Dalli De Klok B.V.

Wij zijn een familiebedrijf in de vijfde generatie met een duidelijke focus op het Europese merken- en handelsmerkenbedrijf. In overeenstemming met onze kwaliteitsbelofte combineren wij als middenstandsbedrijf de traditie, waarden en sociale verantwoording uit onze 175-jarige bedrijfsgeschiedenis met de aanspraak van een sterke en toekomstgerichte ondernemingsgroep.

Onze portfolio omvat een breed assortiment aan producten in cosmetische en huishoudelijke markten. In zeer korte tijd hebben wij ons in heel Europa binnen deze markten als grootste consumentengoederenproducent gevestigd.

Wij ontwikkelen en produceren onze producten met meer dan 1.750 werknemers in in totaal zeven eigen vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Roemenië. De belangrijkste discountwinkels, drogisterijen en supermarkten behoren tot onze klanten.

Wij hebben dit vertrouwen op de kwaliteit van onze producten overeenkomstig ons eigen beeld, “Wij zijn de merkfabrikant van handelsmerken”, tot onze prioriteit gemaakt. Onafhankelijke testinstituten en consumententijdschriften (bijv. Stiftung Warentest (GER), Öko-Test (GER), Which (UK), Consumentenbond (NL), OCU (SP), 60 millions de consommateurs (FR/CH)

De Koumen 12
6433 KD Hoensbroek
Tel.: +31 (0) 45 5238 484
Fax: +31 (0) 45 5229 393
E-Mail: kontakt@dalli-group.com

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?