Georges Simons

BUCA Hydrauliek Heerlen BV

Charles Feijts Groep is een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop en service van lichte en zware bedrijfswagens. Het bedrijf werd in 1931 opgericht, en wordt sinds 2004 gerund door de 3e generatie, samen met zo’n 50 medewerkers vanuit 3 vestigingen in Limburg.

Eind jaren ’60 aangesteld als dealer van DAF Trucks, maar in 1993 na het DAF-faillissement werd gekozen voor het uitgebreide productengamma van IVECO. In 2000 werd het pakket aangevuld met FIAT-bedrijfswagens. Officieel dealer van IVECO en FIAT Professional een bewuste keuze. Zowel IVECO als FIAT hebben een gedeelde geschiedenis, en zijn qua technologische ontwikkeling en ontwikkeling van duurzame diesel- en alternatieve motoren telkens koplopers in de industrie geweest. Met deze partners kunnen wij tot in de verre toekomst onze klanten een sterk assortiment bedrijfswagens aanbieden, van kleine voertuigen voor inzet in stedelijke omgeving tot middelzware en zware trucks voor internationaal transport, en offroad trucks met 10×8 aandrijving tot 50 ton en meer.

In 2007 werd het pakket uitgebreid met ISUZU-bedrijfswagens en pick-ups, en in 2020 met MAXUS 100% elektrische lichte bedrijfswagens. Sinds 2007 is CFG in Europa bekend geworden met een in eigen huis ontwikkelde “torpedo” truck. De door CFG Born geassembleerde STRATOR-trucks “met neus” rijden inmiddels in bijna alle West-Europese landen.

Ter completering van de chassis wordt er gewerkt met autolaadkranen en container afzetsystemen van PALFINGER. Dochterbedrijf BUCA Hydrauliek monteert sinds 1988 de PALFINGER producten, maar ook opbouwen van verschillende fabrikanten op chassis van alle merken.

VISIE

De markt waarin wij ons bewegen zal komende jaren sterke veranderingen doorgaan door verschillende impulsen zoals, regelgeving van overheidswege, transport clusteringen, technologische vooruitgang en alternatieve brandstoffen.

Onze missie blijft dezelfde:

De complete en beste transportoplossing bieden voor onze klanten in zowel producten als service.

Concreet:

 • wij rekenen aan de beste technische oplossing, dat is niet altijd de goedkoopste oplossing;
 • wij werken aan de beste service en betrouwbaarheid;
 • wij gaan voor de langdurige relatie, zowel extern als intern;
 • wij streven ernaar onze klanten te ontzorgen en volledig te informeren;
 • wij investeren in automatisering, hardware en gereedschappen;
 • wij investeren in de know-how van onze medewerkers;
 • wij zoeken naar “groene” duurzame oplossingen waar dat verantwoord is;
 • wij komen onze afspraken na.

Omdat:

 1. wij een jarenlange ervaring en reputatie hebben;
 2. wij de betrokkenheid van een familiebedrijf hebben;
 3. wij geen rangen en standen kennen in ons bedrijf;
 4. wij vragen beantwoorden met een oplossing, geen nieuwe vraag;
 5. wij “nee” verkopen als we er niet achter staan.

 

Koumenweg 5

6433 KJ Hoensbroek

+31 (0)45-30 300 20

VRAGEN? OPMERKINGEN?