Marc Schendelaar

Beuker Kunststoffen

Beuker Kunststoffen | Jouw partner voor passende oplossingen!

 

Wij zijn gespecialiseerd in kunststofleidingsystemen van duurzame materialen zoals polyetheen (PE) en polypropeen (PP), ook voeren we een uitgebreid programma aan PVC-leidingsystemen en de bijbehorende hulpstukken voor binnen- en buitenriolering.

Beuker Kunststoffen levert al meer dan 40 jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels. Sinds 2013 zijn wij onderdeel van de vermeulen groep.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Het gebruik van deze – gerecyclede en recyclebare – materialen zorgt ervoor dat de producten van Beuker Kunststoffen milieuvriendelijk en verantwoord zijn.

Innovatie is het sleutelwoord bij Beuker Kunststoffen, wij zijn continu bezig onze diensten en producten te verbeteren om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze relaties.

Met onze vestigingen in Zaandam, Drachten, Heerlen en onze productievestiging in Opmeer zien wij het als een uitdaging om een oplossing te vinden voor jouw vraagstuk op het gebied van riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels.

Daag ons uit!

 

Beuker Kunststoffen | Heerlen

Cronjestraat 9

6413 NT Heerlen

Ind. terrein Emmaterrein

tel. 045-528 05 15

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?