ON12

Vrijdag 16 september 2016: ON12 30 jaar!

30 Jaar ON12, dát moet gevierd worden! Zo’n 150 gasten geven op 16 september acte de présence op de vijfde verdieping van het Glaspaleis in Heerlen om deze mijlpaal te celebreren. Leden, oud-leden, bestuurders, oprichters, collega-bestuurders van omliggende bedrijventerreinen; íedereen is er! Het is één groot weerzien van heel veel bekende gezichten. En dat is eens te meer een bewijs van de verbondenheid die er binnen onze gelederen heerst. Dat we geheel in ON12-stijl tot in de late uurtjes hebben doorgevierd, moge duidelijk zijn.

Uiteraard heeft ons feestelijk samenzijn ook een officieel tintje. Zo houdt Ad Harreman, oud-voorzitter van IKHN (het huidige ON12), een mooi verhaal over het ontstaan en tot bloei komen van de grootste ondernemersvereniging van Heerlen. Een speciaal woord van dank is er voor Math L’Ortye, oprichter van De Koumen-club. Hij wordt onderscheiden als Pater Familias voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging en het ondernemerschap in Heerlen-Noord. Uit handen van Ferdri Kirchheim ontvangt het ON12-bestuur een prachtig beeldje, dat symbool staat voor de samenwerking tussen de gemeente Heerlen en onze vereniging. Na het formele programma wordt het toneel geruimd voor Fer Naus om de gasten te vermaken met een geweldige sketch over een Italiaanse pizza-koerier. 

En dan is het party-time! Er worden herinneringen opgehaald, er wordt bijgekletst, er wordt gefeest, maar boven alles worden er zaken gedaan; personeel wordt geregeld, grond wordt geruild, auto’s worden verkocht… het (ondernemers)bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan en de feestelijke entourage doet dan ook geen enkele afbreuk aan de ondernemersgeest, integendeel. 

We kijken met z’n allen terug op een super geslaagd feest. Op naar de volgende 30 jaar…

VRAGEN? OPMERKINGEN?