ON12

Bijeenkomst 24-09-2019 L’Ortye Transport

In een woord; ‘wauw’. Zo kan je deze bijeenkomst omschrijven.

Een record opkomst notabene! We waren met zoveel deelnemers, dat de geplande ontvangst in de reguliere kantoren onmogelijk bleek. En dus weken we uit naar de opslagruimte voor containers.

En zo stonden we midden tussen de business van L’Ortye.

Na de fantastische lunch van het proeflokaal van Michiel en Leo, start onze voorzitter Igor Soons de bijeenkomst met een toast op de recent overleden oprichter en pater familias van ON12 Math L’Ortye.

Nieuw bestuurslid Perry van de Boogaard stelt zich kort voor. Vervolgens vertellen de eigenaren Jean en Vivien vol passie over hun mooie familiebedrijf. 5 divisies, 6 locaties, meer dan 50 vrachtwagens en 125 man.

Gave plannen voor de toekomst en een uitgebreide omschrijving van alle activiteiten hebben we gehoord. Daarna zijn we rondgeleid over de terreinen van L’Ortye in de Koumen en hebben we afgesloten met een bak koffie en heerlijke brownies.

Vergeet niet als je zaken wilt doen met L’Ortye te melden dat je lid bent van ON12. Dat levert korting op. Maar ook ecologisch voordeel, omdat routes efficiënter gereden kunnen worden.

Samen sterk, dat is het motto van ON12. Dus samen zo veel mogelijk lokaal en onderling doen.

Dat is ook dit maal weer prima gelukt !

Zien we jullie weer bij de volgende bijeenkomst op 10 december?

VRAGEN? OPMERKINGEN?