ON12

Kerst actie ON12

 

December 2020 

Nog even en dan kunnen we gelukkig definitief afscheid nemen van dit bizarre en in alle opzichten uitdagende corona-jaar.

Een jaar waarin wij als club helaas ook concessies hebben moeten doen. Het grootste gemis waren natuurlijk onze ledenbijeenkomsten. Hét moment om persoonlijk te ‘connecten’ en om ervaringen te delen. Desondanks prijzen wij ons gelukkig dat we alternatieven konden bedenken om toch met elkaar in contact te blijven, zij het wat anders dan anders.

Bijzonder jammer is het natuurlijk dat het corona-virus ook een streep door de rekening van onze populaire Kerstlunch zet. Maar: safety first!

Dat wil niet zeggen dat wij ons uit het veld laten slaan. We hebben een smakelijk alternatief bedacht. Dit jaar krijg jij van ons dit bijzondere Kerstpakket cadeau. Gevuld met verrukkelijke Limburgse lekkernijen, één voor één met liefde geproduceerd in onze eigen omgeving. Dit symboliseert precies waar wij als ON12 voor staan: samen sterk en samen zaken doen. Corona verandert daar helemaal niets aan. Sterker nog, het is nu belangrijker dan ooit om op ieder vlak de handen ineen te slaan en elkaar te helpen.

Laten we vooral hopen dat het nieuwe jaar weer heel veel meer moois voor ons in petto heeft. Dat we met z’n allen de corona-wind weten te trotseren en dat onze wegen elkaar in 2021 letterlijk weer vaak mogen kruisen. Optimistisch als we zijn, hebben wij in ieder geval al een mooi programma klaar liggen.

Wij wensen je voor nu een hele mooie Kerst toe en een gezond nieuw jaar.

Namens het bestuur van ON12:

stay safe, stay healthy!

VRAGEN? OPMERKINGEN?