ON12

Ledenbijenkomst 10-03-2020 BTM Parkstad Kasteel Hoensbroek

Hallo Buren,

Leuk om na zoveel jaren weer eens terug te zijn in het honk van de voorloper van ON12 (IKHN). Talloze ledenbijeenkomsten hebben we daar gehad. De catering was prima verzorgd door ons nieuwe lid van Melick, die het kasteel exploiteren.

Nadat we ditmaal elkaar op gepaste wijze hebben begroet vanwege de ‘corona omstandigheden’, zijn alsnog ruim 40 leden en een aantal genodigden toch naar onze ledenbijeenkomst gekomen. Dat is voor de eerste bijeenkomst van het jaar een hoge opkomst.

Na een heerlijke lunch heet onze voorzitter Igor Soons ons welkom en relativeert hij lokaal samen zakendoen nogmaals, omdat het zo dicht bij de missie van ON12 ligt en de huidige omstandigheden rondom het corona virus ons dit eens te meer laten beseffen. Dan presenteert Frank Jeuring van BTM de werkzaamheden die zij voor en samen met ON12 doen.

Geerd Simonis verteld ons hoe het ondernemersfonds Heerlen werkt en doet een oproep collectieve ideeën in te dienen om het lokale ondernemersklimaat te verbeteren. Als bijlagen sturen we het jaarverslag 2019 van BTM en de folder van het ondernemersfonds mee.

Afsluitend hebben we de gelegenheid gehad met elkaar bij te praten en de eerste ideeën voor het fonds aan te reiken; collectief zonnepanelen plaatsen, sanitaire voorziening voor de lang parkeerders, prullenbakken, promotionele film, bewegwijzering, enzovoorts. Frank wacht op jullie input!

Zien we jullie weer bij de volgende bijeenkomst!

VRAGEN? OPMERKINGEN?