Ledenbijeenkomst Van der Valk hotel Heerlen 29-03-2022

ON12 ledenbijeenkomst 29 maart 2022

Beste buren,

We beginnen het jaar met een bijeenkomst bij Van der Valk.

De laatste corona maatregelen herkennen we door de opstellingen van de tafels in de grote zaal waar we met zo’n 35 man plaats konden nemen. En we herhalen maar al te graag hoe fijn het is de draad weer op te kunnen pakken met fysieke ‘echte’ bijeenkomsten.

De bijeenkomst staat in het teken van de zakelijke kant van ON12;

De eerste spreken is Danny Riem van Herito, die ons aangeeft hoe belangrijk het is door te pakken met de glasvezel aanbieding die we hebben voorbereid met For Freedom. Ook de vragen uit de zaal geven het gevoel dat we op  de goede weg zijn om snel te kunnen straten met de aanleg ervan. Als je nog vragen hebt, schakel dan met Herito Telecom (www.Herito.nl).

De tweede spreker is Tibert Lagarde, die Frank Jeuring vervangt en ’t Ondernemers Fonds Heerlen ( https://ondernemersfondsheerlen.nl ) nogmaals aan ons presenteert. Tibert legt uit dat middels lokale collectieven op bedrijventerreinen projecten kunnen worden gefinancierd door OFH en dat we als industrieterreinen ons eigen deel van het budget van OFH hebben. Initiatieven in andere delen van de stad worden wij dus niet door benadeeld, of andersom geredeneerd dat wij door hun bijdrages zouden worden bevoordeeld. De eerste successen zijn feiten; zwerfafval, AED’s en Velocity worden thans opgeleverd. De dynamiek met de zaal was opbouwend en tussen het bestuur van ON12 en OFH zal nog vaker worden overlegd. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen en zich te melden met ideeën.

We sluiten af met een gezamenlijk koffie moment en dan is het tijd om weer aan de slag te gaan. We zien jullie allemaal graag weer bij onze volgende bijeenkomst op 14 juni 2022 van 12.00 -14.00 bij Sas Autoshop

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur van ON12,

 

Igor Soons

Adele Luyten

Sarina Luyten

Jeroen Hollewijn

VRAGEN? OPMERKINGEN?