Ledenbijeenkomst SAS Autoshop 14-06-2022

ON12 ledenbijeenkomst 14 juni 2022

Als je niet bent geweest heb je echt wat gemist! Wat een leuke bijeenkomst hebben we bij SAS mogen beleven. Lekker in het zonnetje ontvangen worden met veel lekkers uit onze foodtruck.

Er wordt veel bijgepraat, zaken gedaan, gevraagd naar loodsen, we willen bouwen, hoe zit dat met die vrachtauto’s, wanneer komen ze snoeien ? Allemaal zaken die ons bezig houden. Voorzitter Igor Soons onderbreekt de gezelligheid om de lopende aandachtspunten van de bestuurstafel toe te lichten;

  • Status glasvezel project; we wachten op de vergunning
  • Status werkzaamheden Industriestraat/Nijverheidsstraat; Einde jaar, begin as jaar beginnen de werkzaamheden.
  • Bedrijven op het Emma terrein zijn bezocht en meerdere bedrijven sluiten aan bij ON12. Extra woord van dank voor onze ambassadeurs SLF, Ed en Danny !
  • Status projecten Ondernemersfonds Heerlen – levering AED’s en Velocity zijn in uitvoering.
  • Afsluitend; Oproep om te komen naar de aanstaande 2 bijeenkomsten en mee te doen in het ambassadeurschap van ON12.

Dan is het tijd voor de rondleiding en presentatie door de heren Cor en Cor Saelmans.

De prachtige geschiedenis van dit 80 jarige bedrijf mogen we aanhoren en met een frisse blik naar de toekomst staat SAS klaar om verder te groeien in hun nieuwe bedrijfspand op het gebied van beveiliging, auto audio, volgsystemen en andere specialistische zaken in en rondom je (bedrijfs-)auto.

Nabij de autoboulevard moet dat zeker lukken en we wensen ze dan ook alle succes toe !

We sluiten af met een dessert en een bakje koffie en dan is het tijd om weer aan de slag te gaan. We zien jullie allemaal graag weer bij onze volgende bijeenkomst.

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?