Ledenbijeenkomst ON12 – Veyzle 14-03-2023

ON12 ledenbijeenkomst 14 maart 2023

We zijn te gast bij de firma Veyzle op de Koumen. Een warm ontvangst in een koude loods.

De lunch uit onze foodtruck was weer vanouds prima verzorgd.

En voordat we aan de presentatie van de organisator van deze bijeenkomst beginnen, spreken we elkaar informeel. We horen veel gelach en zien hartelijke begroetingen van buren die steeds meer zaken met elkaar doen en die elkaar steeds vaker weten te vinden.

Dan praat voorzitter Igor Soons ons bij met de zaken op de bestuur agenda;

De tijdens de kerstlunch gepresenteerde projecten BTM 3.0 zijn financieel rond. De werkgroepen gaan van start. Duurzaamheid, (lokale) economie, Huisvestiging, Gezondheid & Welzijn en Organisatie.

Het ondernemersfonds Heerlen heeft het grote benodigde eerste bedrag beschikbaar gemaakt. De spreekwoordelijke prijzenkast staat goed vol voor de ON12 community. Welhaast alle projecten kunnen we mee aan de slag.

Igor doet een oproep om mee te doen en als we namens het bestuur vragen stellen deze prompt te beantwoorden, dan kunnen we ook verder.

Presentatie Veyzle

Vervolgens is het tijd voor de presentatie van Veyzle; Het wordt ons duidelijk dat dit een bewogen branche is en de verwerkte hoeveelheden zijn indrukwekkend. Maar wat nog meer indruk maakt is de quiz waarbij we allemaal met de neus op de feiten worden gedrukt dat afval splitsen niet zomaar vanzelfsprekend is en notabene van streek tot streek kan afwijken.

Bas Ruijters we danken jou voor alweer 20 jaar lidmaatschap van ON12 en hopen je nog vaak te zien op onze bijeenkomsten. En je team willen we bedanken voor de uitleg en gastvrijheid.We ronden af met een korte rondleiding.

Als afsluiter krijgen we nog een heerlijke koffie en dan is het tijd om terug aan het werk te gaan.

We zien jullie allemaal graag weer bij onze volgende bijeenkomst op 17-05-2023

VRAGEN? OPMERKINGEN?