Ledenbijeenkomst ON12 – BIB Bier Verbindt 17-05-2023

ON12 Bijeenkomst 17-5-2023 Bier verbindt ON12-BIB Verslag

Beste Buren,

Het is alweer een paar jaartjes geleden dat we op deze locatie waren. Ook ditmaal zat het weer mee en konden we elkaar treffen in het stralende zonnetje. Samen met onze buren uit Brunssum (Business in Brunssum) waren we met dik 80 man present.

Voorzitter Igor Soons stelt jullie voor aan 2 bestuurders; Annelien Schaaf (BIB) en Jeroen Hollewijn (ON12). Beiden zijn de nieuwe penningmeesters voor onze clubs. Daar de ON12’s en de BIB’s nog bij elkaar staan, roept Igor op om door elkaar te gaan lopen en op zijn ‘stop signaal’ met je buurman of buurvrouw een nieuw gesprek aan te gaan. Alhoewel het de bedoeling was dat een keer of 3 te doen, kwamen we niet meer tussen de gesprekken die toen opbloeiden. Gezelligheid troef, voorstellen, bijkletsen en vooral lekker zaken doen met elkaar onder het genot van een prima verzorgd hapje en drankje.

Ons programma ging om 16.00u ten einde. Vele van ons zijn tot het einde van de Kompaan borrel gebleven of na gekomen. Samenwerken en lokaal zaken doen met je buren kreeg op deze informele wijze een succesvolle impuls, getuige de enthousiaste en vele reacties die we de hele avond hebben gehoord.

Een extra woord van dank aan Sarina, die de organisatie ook ditmaal heeft verzorgd en menigeen nog binnen heeft geloodst, daar de e-mails met de tickets niet allemaal waren ontvangen.

We kijken terug naar een bijzonder geslaagde en leuke ledenbijeenkomst. Volgend jaar weer wat ons betreft ! Eens kijken of we dan nog meer buren mee kunnen nemen ?

Film gemaakt door Leo Crombach

Foto’s gemaakt door Koen Kruchten

VRAGEN? OPMERKINGEN?