ON12

Dinsdag 15 december 2015 Kerstlunch bij Cucina del Mondo

ON12 heeft in 2015 weer een vliegende start gemaakt: een nieuwe naam, een nieuwe website, een nieuw logo en volop nieuwe energie om de ondernemers in Heerlen-Noord goed op de kaart te zetten. Tijdens de kerstbrunch van ON12 op 15 december 2015 blikten we samen terug op een succesvol jaar.

De gastheren van deze bijeenkomst waren Servais Tielman en Jeroen van Gansewinkel van het gerenommeerde restaurant Cucina del Mondo. Zo werden de leden, die in grote getale op waren komen dagen, flink in de watten gelegd op culinair gebied. Dit onder andere met de bijzondere creaties verzorgd door de keukenbrigade van Jeroen van Gansewinkel. Zoals Cucino del Mondo ‘more than just food’ is, zo bleven onze bezigheden tijdens de kerstbrunch niet alleen beperkt tot brunchen en genieten van de heerlijke wijn. Ook dank aan Jules Goossens van Hanos die deze lunch mede mogelijk heeft gemaakt.

Al terugblikkend op 2015 was het een bijzonder jaar voor ON12. Onze ondernemersvereniging, voorheen IKHN, kreeg in juli 2015 de nieuwe naam ON12. De nieuwe naam staat voor ‘Ondernemer Noord’, waarbij het getal twaalf slaat op de verschillende gebieden waarover onze ondernemers verdeeld zijn. ON is ook een subtiele knipoog naar ons rijke mijnverleden met een verwijzing naar de Heerlense steenkolenmijn Oranje Nassau. 

Op deze nieuwe naam, de nieuwe website en het nieuwe logo kwamen veel enthousiaste reacties van onze leden. Al deze vernieuwingen vormen een nog sterkere basis om de ondernemers in Heerlen-Noord onderling met elkaar te verbinden. Samen staan we sterk met inmiddels al meer dan 130 leden en ook in 2015 hebben we dit weer bewezen.

Tijdens deze bijeenkomst werd het verloop van het afgelopen jaar besproken evenals hoogtepunten en verbeterpunten. Welke positieve acties verdienen een vervolg in het nieuwe jaar en waar kunnen we weer van leren om volgend jaar nog succesvoller te maken? Ook de plannen voor 2016 zijn besproken en daar kreeg iedereen weer nieuwe energie van. We besloten met een toast op het nieuwe jaar en dank voor het geweldige gastheerschap van Cucina del Mondo!

VRAGEN? OPMERKINGEN?