Kerstbijeenkomst ON12 14-12-21 – De Reusch in Schimmert. “Eten van zover je kunt kijken”

ON12 kerstbijeenkomst 14 december 2021

In spanning keken we dagelijks naar de wijzigingen van de corona maatregelen van de rijksoverheid.

En dan is het zo ver op 14 december treffen we elkaar weer bij de Reusch in Schimmert.

De ontvangst is op de bovenste etage van de voormalige watertoren en we worden niet alleen verrast met lokale lekkernijen, maar ook met een adembenemend mooi uitzicht op Zuid Limburg.

Dan krijgen we de prachtige film met geurbeleving in het atrium te zien over de missie van de Reusch ‘eten en drinken van zo ver je kunt kijken’. Samen met toeleveranciers zien we dat de hele economische keten lokaal en in samenwerking is geborgen. Deze parallel herhaald onze voorzitter Igor Soons daarna en hij benadrukt nogmaals de kracht van lokaal zaken met je buren doen. Er volgt een persoonlijke noot en korte rondleiding van exploitant Andre Koppen. Voorts worden we getrakteerd op een fantastisch 3 gangen diner. Alle ingrediënten van dat diner, zelfs de wijnen, koffie enzovoorts komen allemaal uit onze eigen streek. Maar de gezelligheid hebben we zelf meegebracht. We vernemen achteraf dat velen zich heel erg goed hebben geamuseerd.

We hebben genoten van een fantastische bijeenkomst. Nog net voor de lockdown, waar we nu weer in zitten. We wensen alle ON12 leden en hun stakeholders sterkte in deze zoveelste lastige periode waar we nu mee moeten dealen en bovendien en vooral een gezond, succesvol en gelukkig 2022.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van ON12,

Igor Soons

Adele Luyten

Sarina Luyten

Perry vd Boogaard

Roy Franssen

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?