ON12

Dinsdag 26 september 2017 Ledenbijeenkomst Duramotion

De eerste ledenbijeenkomst in 2016, in het Nederlands Mijnmuseum, stond in het teken van de transitie van zwarte naar groene energie. Anderhalf jaar na dato trekt Roy Franssen van Duramotion de stoute schoenen aan en nodigt ons uit voor een bezoek aan zijn groothandel in zonne-energie installaties. Immers, het is hoogste tijd dat wij ondernemers in beweging komen als het om verduurzamen gaat en als we in 2040 energieneutraal willen ondernemen. Eén van de manieren waarop we dat kunnen doen, is door te investering in zonnepanelen. 

Roy Franssen trakteert ons na een heerlijke lunch op een inspirerende presentatie over zijn bijzondere bedrijf. Als het gaat om energietransitie en duurzaamheid zijn we bij Duramotion aan het juiste adres. Dankzij de ruime ervaring in duurzaamheidsprojecten weet het team van Franssen precies waar klanten behoefte aan hebben. “Wij ondersteunen onze opdrachtgevers en denken met ze mee in ieder project. Daarnaast hebben wij geen negen-tot-vijf mentaliteit en we zetten alles op alles om onze klanten volledig te ontzorgen.”

Duramotion is overigens gevestigd in een oude sportschool en wordt op dit moment omgetoverd tot een toonaangevend bedrijfspand met diverse kantoorplekken en een opslag- en distributiecentrum. Dat duurzaamheid bij Duramotion een levensfilosofie is, blijkt duidelijk na de rondleiding door het bedrijf. Zo is de balie bij de ingang gemaakt van gerecyclede stukje hout uit de oude gymzaal; het resultaat is verbluffend mooi. Verder wordt het pand (uiteraard) verwarmd met een warmtepomp en de elektriciteit is afkomstig van… juist ja, zonnepanelen.

VRAGEN? OPMERKINGEN?