ON12

Ledenbijeenkomst ON12 24-09-2021 SLF Group Rental + Sales

Hallo Buren,

Eindelijk konden we elkaar weer treffen na een jaar geen leden bijeenkomsten gehad te hebben. Fijn te zien dat iedereen elkaar weer regulier mag begroeten en we weer ouderwets zaken kunnen doen. Onze voorzitter Igor Soons trapt af op de nieuwe locatie van SLF door te vertellen dat ON12 bepaald niet stil heeft gezeten; glasvezelnetwerk, verduurzaming, Ondernemers Fonds Heerlen, AED’s, BTM, 1:1 ledenbezoeken, nieuwe onderwijsvorm in Heerlen Noord, beveiliging. De activiteitenlijst van het bestuur is een behoorlijk stuk langer geworden in de corona tijd !

We delen graag de indruk van SLF zelf over onze bijeenkomst. Wij waren blij en zijn dankbaar te gast te mogen zijn geweest bij SLF;

ON12 Ledenbijeenkomst SPOT ON

Hoe vertel je wat je doet zonder onbereikbaar te lijken? Hoe maak je concreet wat zo op gevoel gestoeld is? Hoe maak je duidelijk dat je ook bij kleine opdrachten tot het gaatje gaat? Het zijn vragen waar wij als SLF Group nog wel eens ons hoofd over breken. Ons bedrijf manifesteert zich altijd op de achtergrond, nooit op het affiche. We zijn ondersteunend en nooit op de voorgrond. We worden meestal geassocieerd met show en spektakel, terwijl dat slechts een ‘marginaal’ onderdeel van onze sector en expertise is.

Ons antwoord werd gegeven tijdens de ledenbijeenkomst van ON12 op 21 september j.l.. Dat leek ons namelijk een uitgelezen moment om na onze recentelijk verhuizing de leden van deze club te ontvangen in ons nieuwe huis. Een huis dat nu ook uitstraalt wat we geworden zijn. Dat ademt waar we voor staan en uitstraalt wie we zijn. En wel een volwassen audiovisueel bedrijf met oog detail. Een bedrijf dat faciliteert en ontvangt. Dat voelt als een warm nest, een vertrouwde partner.

In de presentatie die onze accountmanager/planner Roy Dassen gaf tijdens de lunchmeeting werd met beelden geïllustreerd wat voor werk we doen. Voor ons was dit de kans om u te laten zien dat de term ‘audiovisueel’ veel vaker van toepassing is dan we denken. Van boardmeeting tot theater, van festival tot klaslokaal. Eigenlijk bij alles waar een boodschap, een verhaal en/of emotie wordt overgebracht. En beeld, geluid en licht is daarbij altijd fundamenteel ondersteunend.

Het deed ons goed dat we niet alleen de lampjes boven de zaal zagen branden, maar dat ook de lampjes boven uw hoofden veelvuldig aangingen. Of zo u wilt: “het kwartje viel”. Nu u heeft mogen zien en ervaren wat wij doen, is het makkelijker praten over ons vak en ons bedrijf. Vanaf nu is hopelijk de schroom verdwenen om ons te bellen voor “alleen maar een schermpje”. Want zoals al in de presentatie werd aangestipt, een goede relatie met je opdrachtgever bestaat niet alleen uit grootheid, maar vooral uit de kleine dingen. Welke ondernemer begint immers groot? Het is zaak klein te beginnen en vertrouwen op te bouwen, om uiteindelijk samen aan iets groots te kunnen werken. En dat kan zijn groots in vorm, of groots in tijd. Dat laatste is wellicht zelfs de meest gezonde vorm.

Na afloop van de lunch deed het ons deugd dat meerdere bezoekers nog een extra rondje door ons bedrijf maakten en om extra uitleg vroegen. We hebben als gevolg daarvan weer ‘nieuwe’ contacten (her)aangelegd en mooie intenties uit kunnen spreken met elkaar.

We danken u nogmaals voor uw aandacht en zien elkaar graag weer terug bij de volgende ON12 meeting, ergens in een ander huis. Tenzij u ons uiteraard nodig heeft voor al uw audiovisuele wensen. Be our guest!

Roy Dassen

Namens SLF Group Rental + Sales

We verheugen ons al op de traditionele uiterst gezellige kerst bijeenkomst. We hebben dit jaar een hele bijzondere locatie weten te vinden. Zet de datum alvast in uw agenda 14 december 2021 van 12.00-15.00 uur. Tot dan!!

Met ondernemende groet namens ON12,

Igor Soons

Adele Luyten

Sarina Luyten

Roy Franssen

Perry vd Boogaard

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?