ON12

18-09-2018 Ledenbijeenkomst Loven Group

Heerlijk die echte ondernemersverhalen, waarop we ook deze keer weer werden getrakteerd door onze gastgever, de familie Loven.

We werden buiten ontvangen, onder een stuk overdekt magazijn en zo stonden we letterlijk midden tussen de ‘handel’. Leo Loven vertelde vol passie over de geschiedenis van hun prachtige bedrijf en de toekomst, die er spannend uitziet met een forse nieuwbouw in Eschweiler en twee dochters, Eliane en Stephanie, die inmiddels al flink meewerken en te zijner tijd het stokje willen overnemen. Maar dat ze ook in Budapest een vestiging hebben en dat je buiten DAF voor nog zo’n 20 andere A-merken terecht kunt bij Loven, dát wisten we nog niet. De rondleiding was indrukwekkend; een prachtig Limburgs familiebedrijf.

We maken een bruggetje naar zaken doen met je buurman, want wie wilt dat nou niet? We hoorden het deze middag veelvuldig: we rijden iedere dag in ons ON12-gebied langs onze collega-leden en we hebben maar al te vaak geen flauw idee wat er achter die gevels gebeurt. Daar moet verandering in komen…

Voorzitter Igor Soons presenteert de nieuwe app van BTM: BTM Connect. Daarmee kunnen we elkaar op een moderne manier beter leren kennen.

Niet alleen kun je persoonlijk een en ander kwijt. Je kunt je bedrijf ook prima presenteren. Je kunt elkaar benaderen. We kunnen nieuws delen en uitnodigingen voor onze ledenbijeenkomsten versturen. Maar vooral komen lokale vraag en aanbod hier, in deze app, bij elkaar.

Lokaal zaken doen is het fundament van ON12. Daarom hebben we geïnvesteerd in moderne techniek om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Succesvol kunnen we het alleen maken door het allemaal te gaan gebruiken. Dus heb je de app nog niet gedownload, doe dat nu meteen en bouw mee aan het succes ervan.

VRAGEN? OPMERKINGEN?