Patrizio Fiori

WellColl Autoschade

 

WellColl is een Limburgs familiebedrijf dat in 1953 is gestart in autoschade. Voor zowel de particuliere en zakelijke markt repareren onze autospuiterijen voor verzekeraars en leasemaatschappijen autoschade, caravanschade, hagelschade en ruitschade. We verfraaien zo ongeveer alles waar meer dan 2 wielen onder zitten. Onze passie voor het automobiel leerde ons oldtimers te restaureren. Voor autoschade zijn we aangesloten bij AAS Schadeherstel, voor Caravan en Camperservice zijn we aangesloten bij Omnia Caravan en Camper specialisten.

Voor de zakelijke markt leveren en monteren we efficiency verhogende houten en metalen bedrijfswageninrichtingen, dubbele cabineskoelwagens, foodtrucks en voertuigvolgsystemen. Met autobelettering zorgen wij ervoor dat uw auto en bedrijfswagen positief opvalt.

Onder het label RentaRolla Autoverhuur Limburg & Autolease Limburg zijn we een veelzijdige mobiliteitsdienstverlener middels autoverhuur, shortlease, starterslease, yountimerlease en deelauto concepten.

Als servicepunt van het landelijke kentekenloket kunt u bij alle WellColl vestigingen in Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert een kenteken van een auto,caravan, camper of motorfiets overschrijven.

 

WellColl Heerlen
Beersdalweg 84
6412 PE Heerlen

088–7580810

VRAGEN? OPMERKINGEN?