Bas Ruijters

Van Kaathoven Nederland B.V.

Onder het motto ‘weg van afval!’ richt Van Kaathoven zich samen met zusterbedrijven Rondo en Valor volledig op afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Samen bieden ze gemeenten en bedrijven een breed pakket aan afvaldiensten: met passie voor ons vak en een sterke focus op onze klanten.

Rondo

Met heel de Benelux als werkgebied, werkt Rondo samen met organisaties aan het verbeteren van afvalbeheer. Of je nu alleen ondersteuning wilt bij specialistische stromen, of liever het totale contractmanagement uit handen geeft: als onafhankelijke expert zorgt Rondo samen met de juiste partners voor een optimale oplossing voor iedere situatie.

Van Kaathoven

Van Kaathoven adviseert, regisseert en realiseert. Onze afvalspecialisten nemen uw afvalstromen nauwkeurig onder de loep, om hier het maximum aan nieuwe, waardevolle grondstoffen uit te herwinnen. Daarbij gaan we altijd voor het maximale resultaat. Voor onze klanten, voor de maatschappij én voor het milieu.

Valor Afvalverwerking

Valor verzorgt de eindverwerking van afval. Zo composteren we zo’n 48.000 ton organisch afval per jaar in onze installatie in Sint-Oedenrode.

De Koumen 132

6433 KE Hoensbroek

045-5213685

Bas.ruijters@vankaathovengroep.nl

 

VRAGEN? OPMERKINGEN?