Leon van den Boogaard

Van den Boogaard reclame

Wij zijn Van den Boogaard Reclame en wij zijn een uitgebreid reclame bureau. Wij zorgen ervoor dat je jouw eigen bedrijf kunt laten zien, op welke manier dan ook. Wil je weten wat we precies doen? Kijk dan bij onze diensten. Wil je contact opnemen? Kijk dan bij onze contact pagina!

Waarom reclame maken?

Wilt u dat iedereen de naam van uw bedrijf kent en dat iedereen bij het zien van uw logo direct aan u denkt? Kom dan naar van den Boogaard reclame en laat alles helemaal in uw kleuren maken. Hierbij wordt alles, van auto’s tot aan reclameborden voor uw bedrijf gemaakt.

Kwaliteit

Staat kwaliteit voor u ook op nummer 1? Dan zitten we op één lijn. Wij werken alleen met de beste materialen en nemen ruim de tijd voor elke klant. Hierbij maken we een afspraak met u, zodat we alles perfect op schema kunnen maken voor u. Wij doen onze uiterste best om het resultaat foutloos en egaal te maken.

Snelle service

U kunt bij ons vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij wordt rekening gehouden met de toepassing, montagemogelijkheden en eventuele andere vragen. Wij begeleiden en adviseren de klant graag wanneer het gaat om ontwerp, en realisatie van alle reclame-uitingen.

 

Wijngaardsweg 4

6412 PJ Heerlen

+31 (0)45 – 521 24 44

info@vandenboogaardreclame.nl

VRAGEN? OPMERKINGEN?