Dolf Knubben

Hanno automaterialen

AllParts Hanno is al sinds 1966 een begrip in de regio. Voor het grootste assortiment aan producten en een deskundig advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij houden van de persoonlijke benadering en staan u altijd zelf te woord. Ook wij zijn specialist in:

  • Gereedschap
  • Equipment
  • Kentekenplaten
  • Diagnose-apparatuur
  • Revisie van starters en dynamo’s
  • Reparatie en onderhoud van Kärcher machines

Groot assortiment
Wij hebben meer dan 150.000 artikelen voor u in onze winkel en webshop staan. Van Oliefliters, bougies, banden, gereedschappen, plaatdelen, bumpers, uitlaten en velgen tot xenonverlichting, sportsturen en sportstoelen. Ook verzorgen wij kentekenplaten voor auto’s, motoren, aanhangers, taxivoertuigen en bromfietsen.

Snelle levering
Ons ruime assortiment auto-onderdelen is direct uit voorraad leverbaar. Wij bezorgen bovendien gratis op onze vier dagelijkse bezorgroutes. Uiteraard bent u ook meer dan welkom om langs te komen. U kunt ook snel en veilig online bestellen via Hanno Direct. U zoekt heel gemakkelijk een onderdeel en ziet meteen de voorraadstatus in onze drie magazijnen en bij onze partnerleveranciers. Ook ziet u de levertijden en uw netto prijs. Heel handig!

Wij zijn erkend lid van GroupAuto Nederland
Als erkend lid van GroupAuto Nederland is onze grossiersorganisatie tevens onderdeel van een wereldwijd netwerk van meer dan 1.500 automaterialengrossiers.

AllParts Hanno: Al meer dan 50 jaar een begrip bij de autovakman.

Trompenburgstraat 4
6412 ZH Heerlen
heerlen@hannobv.nl
045 571 72 49

VRAGEN? OPMERKINGEN?