ON12 vindt het belangrijk om goed contact te houden met ondernemers en nodigde 31 mei 2024 de buren van de bedrijventerreinen van Brunssum, Kerkrade en Landgraaf uit. Er waren maar liefst 110 aanmeldingen voor deze bijeenkomst. Een opkomst van meer dan 75% van het ledenbestand is echt een record om gigatrots op te zijn.

Nat en toch gezellig
Een kort verslag. We komen samen tussen de kenmerkende buien van het uitermate natte voorjaar van 2024 door. We hadden voor deze bijeenkomst geen officieel programma. Aan het begin worden de voorzitters van ON12, BIB en KIDK geïnterviewd. Ze onderstrepen het belang van een gezellige bijeenkomst om elkaar beter te leren kennen, te vertrouwen en vooral ook lol te hebben. Zo werden we met een grote lach ingelijfd tot Brunssum Oost en Noord en we hebben Kerkrade First, Heerlen West en Heerlen Oost en ‘BIB12’ aangestipt. Dit gaat stilaan verder dan bekende, klant, leverancier of buurman. We zien vriendschappen groeien.

Bier verbindt
Het ‘bindmiddel’ vloeide rijkelijk en de gezellige sfeer heeft een hele reeks aan nieuwe verbindingen opgebracht en bestaande verbeterd. Complimenten voor Sarina Luijten die ook deze editie zo goed heeft verzorgd samen met Pim Feijen van de Kompaan. De nieuwe locatie was uitstekend. Ons programma ging weliswaar om 16.00 uur ten einde, velen bleven tot het einde van de borrel of kwamen na.

Meld je nu aan!
We kijken terug op een bijzonder geslaagde en leuke ledenbijeenkomst. Wil je er de volgende keer bij zijn of wil jij ook lid worden van deze groeiende club enthousiaste ondernemers? Mail naar secretariaat@on12.nl en we leggen je alles uit. Zodra  we goede bekenden van elkaar worden, storten we  immers de fundamenten voor lokaal zakendoen en promoten we deelname aan de succesvolle projecten onder andere op het gebied van lokale economie, duurzaamheid, afval en beveiliging.

Met ondernemende groet,
Bestuur ON12
Igor, Adele, Sarina en Jeroen
secretariaat@on12.nl

Bekijk hier de sfeerimpressie